HTML

Háztáji blog

A háztáji gazdálkodás népszerűsítését és fellendítésít szolgáló blog.

Friss topikok

Linkblog

Szennyvízkezelés házilag 2.

2012.02.01. 17:24 hesteman

A szennyvízkezelés házi módszereit bemutató sorozat első részében a francia Septifos biológiailag ható port mutattam be. A másik, hazánkban kapható ilyen célú termék, a kanadai Septonic készítmény, mely bevizsgált a környezetet nem károsítja. Forgalmazó: Canaswiss Kft, gazdaboltokban kapható.

A Septonicot a Septifoshoz hasonlóan kell adagolni WC-n, lefolyókon keresztül a szennyvízaknába, így a baktériumok és enzimek ott kifejtik hatásukat, ami a szippantások számának csökkenését és a dugulások elhárítását eredményezi.

Mindkét termék alkalmazásakor figyelembe kell venni, hogy az erős fertőtlenítőszerek pl.: hypo, illetve antibiotikumok gátolják a baktériumok szaporodását az emésztőben is! Ezért fertőtlenítőszeres mosás, hypo alkalmazása, vagy valamely családtag antibiotikum szedése után ismételten kell adagolni a szerekből!

 

 

 

 

 


 

1. kép A Septonic többféle kiszerelésben kapható

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztajigazdalkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr454044303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása